Destaca augmenta un 50% l’espai expositiu i incrementa un 30% les empreses participants

Ximo Puig rep al comitè organitzador de la Fira mostrant-se molt satisfet pel creixement i confirma el recolzament de la Generalitat Valenciana

Fira Destaca 2016 augmenta el seu espai expositiu i passa dels 3000 m2 de l’edició anterior als més de 4500 m2 actuals. La trobada ha ampliat la zona d’exposició perquè la zona de divulgació s’instal·larà en un envelat exterior, per tal d’incrementar la presència amb un 30% més d’empreses i un 15% més de centres d’investigació. L’ampliació de la fira Destaca s’ha pogut dur a terme gràcies a l’adaptació de l’espai exterior que ha sigut acondicionat per rebre la visita de vora 2.000 xiquets i xiquetes que acudiran a la zona Destaca Divulgació.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha rebut aquest matí al Palau de la Generalitat Valenciana a l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, a la regidora d’Innovació, Mónica Mañas, al director de la Càtedra d’Innovació Ceràmica, Juan B. Carda i als representants del Comité d’Honor i del Comité Organitzador de Destaca 2016. El president ha mostrat el seu “ferm recolzament”, a la primera fira de transferència científica, tecnològica i d’innovació de la Comunitat Valenciana, i ha mostrat la seua satisfacció pel seu creixement. “Iniciatives com esta ajuden a la transformació del model productiu econòmic. Aquest govern de la Generalitat aposta per la innovació i per la reindustrialització necessària del nostre territori”, comenta Puig.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha refermat l’aposta per aquesta fira: “l’Ajuntament està passant un moment econòmic delicat, però açò havia de continuar. Volem mantenir l’impuls que vam començar fa dos anys”.

D’aquesta manera el comitè organitzador de la Fira Destaca ha presentat la fira i totes les seves activitats per als pròxims 23, 24 i 25 de novembre a Vila-real al Centre de Congressos, Fires i Trobades. En aquesta edició espera superar les xifres de 2014, amb 6.000 visitants acreditats.